Υπηρεσίες

Αντοχή, ποιότητα, αξιοπιστία

Στην Βιομηχανία Κατασκευής Κουφωμάτων Windmak η κατά παραγγελία κατασκευή σε οποιαδήποτε διάσταση, οι προσιτές τιμές και η αξεπέραστη ποιότητα των προϊόντων μας είναι αυτές που μας φέρνουν στην πρώτη θέση.

Με ολοκληρωμένα πακέτα για ξενοδοχεία, ποιοτικές λύσεις για τους ιδιώτες, και συμφέρουσες προσφορές για τους εργολάβους.

Είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

Τα παλιά κτίρια προσδίδουν κύρος σε μια πόλη και εμείς με μεράκι και αγάπη αναλαμβάνουμε την αναπαλαίωση των κτιρίων αυτών με το κατάλληλο design αλλά και με αξεπέραστη ποιότητα κατασκευών.

Ιδανικές λύσεις για ξύλινα κουφώματα με προσήλωση στην ποιότητας και την αντοχή για εκκλησίες και μονές.

Η ακολουθία παραγγελίας μας

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη κατασκευή, μέγεθος και το κατάλληλο ξύλο για εξωτερικό η εσωτερικό χώρο λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια του χώρου και έπειτα θα επιλέξετε το κατάλληλο χρώμα μέσα από μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων.

Με Design, ασφάλεια και αγάπη για το περιβάλλον

Από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά ενός κουφώματος είναι και η ασφάλεια,

Εδώ η Windmak  πρωτοπορεί, με αναγνωρισμένα πιστοποιητικά ευρεσιτεχνίας και βραβεύσεις σε διεθνές επίπεδο είναι στην θέση να παρέχει με τεχνολογίες αιχμής τις ασφαλέστερες επιλογές για το σπίτι το εξοχικό και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Η αγάπη για το ξύλο και την επεξεργασία του προέρχεται απο την αγάπη μας για την φύση, οι άνθρωποι της Windmak συμμετέχουμε και ενισχύουμε κάθε δενδροφύτευση στην χώρα μας.

Ταυτόχρονα φυσικά  είμαστε πολύ προσεκτικοί με την επιλογή των πρώτων υλών μας και των προμηθευτών μας εξασφαλίζοντας ότι προέρχονται από ελεγχόμενες εκτάσεις με κάθε νόμιμο και με σεβασμό για το περιβάλλον τρόπο.

Το όμορφο design σε συνδυασμό με την ποιότητα υλικών και κατασκευής αναδεικνύει τον χώρο και αναβαθμίζει την ποιότητα του χρόνου που περνάμε σε αυτόν.

H  Windmak ακολουθώντας πιστά τις τάσεις στον χώρο και με σεβασμό στην παράδοση γνωρίζει πολύ καλά πως να το πετυχαίνει αυτό.

Ολοκληρωμένες λύσεις για Ξενοδοχεία

Παρέχουμε σε ξενοδοχεία και σε όλους του επαγγελματίες ολοκληρωμένα πακέτα ξύλινων κουφωμάτων και επίπλων σε προσιτές τιμές. Από την κατασκευή έως την τοποθέτηση.

Πακέτα για εργολάβους

Η Windmak έχει προσαρμόσει ειδικά πακέτα για εργολάβους που ψάχνουν την αξιοπιστία και την ποιότητα σε λογικές τιμές. Με την εγγύηση της Windmak από την κατασκευή έως την τοποθέτηση.

Κάτι μοναδικό για τους ιδιώτες

Για τον ιδιώτη που ψάχνει την ασφάλεια, την ποιότητα και την υψηλή αντοχή στα ξύλινα κουφώματα για το σπίτι η το εξοχικό του η Windmak είναι η ιδανική λύση!

Μενού