Προφίλ

Ο Ηρακλής Δασκαλούδης ξεκίνησε την ενασχόληση του με την κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων πριν απο περίπου 70 χρόνια στην Θέρμη Θεσσαλονίκης. Με την πάροδο του χρόνου και την συνεχή εξέλιξη του τεχνολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού απο ατομική επιχείρηση μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρία. Απο το 1992 συνεχίζεται η δραστηριότητα της, σε ιδιόκτητο χώρο 13 στρεμμάτων, με κτιριακές εγκαταστάσεις 3.500 τ.μ. στο ΒΙ.ΠΑ. Ν. Ραιδεστού.

Την εποπτεία της ανέλαβαν οι δύο γιοί του Σταύρος και Κωνσταντίνος Δασκαλούδης με την ίδια διάθεση και μεράκι για το αντικείμενο.

Η πείρα τόσων ετών στον χώρο των κουφωμάτων οδήγησε και στην παράλληλη ανάπτυξη τεχνολογικής υποδομής που έλειπε απο την ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά.

Έτσι σήμερα η WIND MAK είναι εξοπλισμέWindmak Βιομηχανία Κατασκευής Κουφωμάτωνη με τεχνολογία αιχμής και δυνατότητες παραγωγής χωρίς ανταγωνισμό. Άλλωστε είναι η πρώτη μονάδα στο χώρο της με δύο διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας απο τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας καθώς και τέσσερα διεθνή βραβεία ποιότητας.

Το τμήμα έρευνας της μονάδας συνεχίζει την εξέλιξη της σε καθημερινή βάση επεκτείνοντας την παραγωγική διαδικασία με τις υψηλότερες προδιαγραφές πρώτων υλών και συντελεστών αντοχής, ώστε να παράγει εξωτερικά και εσωτερικά κουφώματα σε διαστάσεις και χρωματισμούς που μπορούν να καλύψουν και τις πιο εξειδικευμένες επιλογές και ανάγκες των πελατών.

Απο 1 Ιανουαρίου 2020 ανέλαβαν την νέα διοίκηση της εταιρίας ο Σταύρος Βέλλιος μαζί με τον Κωνσταντίνο Δασκαλούδη ανανεώνοντας και επαναπροωθώντας την WINDMAK!

Our Birth

Ο Ηρακλής Δασκαλούδης ξεκίνησε την ενασχόληση του με την κατασκευή παραδοσιακών ξύλινων κουφωμάτων πριν απο περίπου 70 χρόνια στην Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Οι βραβεύσεις μας

Geneva Gold Star

International Recognition of Efficiency

International Construction Award

International Construction Award Mardrid Spain

Quality & Master Marketing Award

Grand Quality Management Award Greece

International Quality Gold Star

International Quality Gold Star Geneva

Quality Summit New York Award

International Award for Excellence and Bussiness Prestige

Quality Summit New York Platinum Award

Platinum International Award for Quality

Ενδεικτικοί πελάτες μας

Μενού